050 382 1060 info@jyvasfysio.fi

Yhteystiedot

 

Yhteystiedot

 

Kirjoita viesti

12 + 10 =

Jyväsfysio Oy

JyväsFysio Oy

Kirrintie 11
40270 Palokka

Ajanvaraus 050 382 1060
info@jyvasfysio.fi (ei ajanvarausta)
Henkilökunnan sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi@jyvasfysio.fi

Jyväsfysio

Jyväsfysio facebookissa

Nyt osallistumaan😊!Suuren kysynnän vuoksi Puuhamaa järjestää "erityisen puuhapäivän" päivää ennen kesäkauden virallista avausta: perjantaina 8.6. klo 11-19. Päivä on suunnattu erityislapsille perheineen. Tuolloin jokainen lapsi on tervetullut puuhailemaan omana ihana erityisenä itsenään ♥.

Erityislapsiin liittyvät yhdistykset ja organisaatiot ovat myös tervetulleita pitämään infopistettään Puuhamaan alueelle erityisenä puuhapäivänä. Halutessasi varata paikan infopisteellesi, otathan yhteyttä: info.puuhamaa@puuhagroup.com.

Päivään on mahdollista ostaa lippuja normaalisti sisäänpääsyportilta hintaan 25.50e/hlö. Päivän sisäänpääsyyn voi myös hyödyntää alkukesän lipputarjoustamme:
Myymme nyt lippuja alkukesälle huimaan tarjoushintaan, 15€/hlö!
Alkukesän lippu on käytettävä 29.6.mennessä ja lippujen viimeinen lunastuspäivä on 22.4. Liput tilataan osoitteesta: info.puuhamaa@puuhagroup.com. Toimitussyistä lippujen minimitilausmäärä on 10kpl/tilaus.

Julkaisua saa mielellään jakaa 💓
... Katso lisääKatso vähemmän

2 viikkoa sitten  ·  

Katso facebookissa
·Jaa

Meillä oli ilo päästä tutustumaan SISU Jyvässeudun Kelkkajääkiekkoilijat -treeneihin. Taitavaa menoa ja mahtava meininki pelaajilla sekä tukijoukoilla 😊 Kokeilimme itsekin kelkkoja ja eipä ollutkaan kovin helppoa 😅 Huomenna perjantaina tätä iloista porukkaa voit nähdä Korea tunnissa - lähetyksessä klo 18-19. ... Katso lisääKatso vähemmän

2 kuukautta sitten  ·  

Katso facebookissa
·Jaa

Kylläpäs luistelu onkin mukavaa!

Kuvassa on käynnissä talvinen fysioterapiatunti. Harjoittelijamme Niina pääsi opastamaan lapsia luistelun saloihin. Pitkään taitoluisteluvalmentajana toimineelle Niinalle tällainen fysioterapiatunti sopikin kuin nenä päähän.

Tässä hieman Niinan mietteitä:
“Olen ollut nyt kuusi viikkoa harjoittelemassa JyväsFysiossa ja aika on mennyt kuin siivillä. Sekä asiakkaat että terapeutit ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan. Olen saanut tutustua monenlaisiin tilanteisiin ja päässyt oppimaan ammattitaitoisten terapeuttien ohjauksessa. Vielä saan nauttia näistä oppimisen kokemuksista ja neurologisen fysioterapian harjoittamisesta kaksi viikkoa. Innolla odottelen, mitä kaikkea vielä ehdinkään kokea!”
... Katso lisääKatso vähemmän

2 kuukautta sitten  ·  

Katso facebookissa
·Jaa