050 382 1060 info@jyvasfysio.fi

Yhteystiedot

 

Yhteystiedot

 

Kirjoita viesti

6 + 11 =

Jyväsfysio Oy

JyväsFysio Oy

Kirrintie 11
40270 Palokka

Ajanvaraus 050 382 1060
info@jyvasfysio.fi (ei ajanvarausta)
Henkilökunnan sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi@jyvasfysio.fi

Jyväsfysio

Jyväsfysio facebookissa

Kylläpäs luistelu onkin mukavaa!

Kuvassa on käynnissä talvinen fysioterapiatunti. Harjoittelijamme Niina pääsi opastamaan lapsia luistelun saloihin. Pitkään taitoluisteluvalmentajana toimineelle Niinalle tällainen fysioterapiatunti sopikin kuin nenä päähän.

Tässä hieman Niinan mietteitä:
“Olen ollut nyt kuusi viikkoa harjoittelemassa JyväsFysiossa ja aika on mennyt kuin siivillä. Sekä asiakkaat että terapeutit ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan. Olen saanut tutustua monenlaisiin tilanteisiin ja päässyt oppimaan ammattitaitoisten terapeuttien ohjauksessa. Vielä saan nauttia näistä oppimisen kokemuksista ja neurologisen fysioterapian harjoittamisesta kaksi viikkoa. Innolla odottelen, mitä kaikkea vielä ehdinkään kokea!”
... Katso lisääKatso vähemmän

19 tuntia sitten  ·  

Katso facebookissa
·Jaa

Kirsi Pentti on "uusivanha" vahvistuksemme JyväsFysiossa. Tervetuloa! Mukava saada sinut joukkoomme :)

"Aloitin fysioterapeutin työt JyväsFysiossa marraskuun alusta Riikan äitiysloman sijaisena. Taloon ja työyhteisöön on ollut mukava tulla takaisin, olinhan aikaisemmin remmissä mukana myös vuonna 2011.
Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2005 Jyväskylästä. Tämän jälkeen olen tehnyt töitä yksityisellä puolella sekä tuki- ja liikuntaelin että neurologisten asiakkaiden parissa. Lisäkoulutusta ja tietoa olen hakenut ja opiskellut mm. akupunktiosta, asentohuimauksesta, kinesioteippauksesta, avoimen yliopiston fysioterapiaopinnoista sekä monista lyhyistä koulutuksista."
... Katso lisääKatso vähemmän

2 viikkoa sitten  ·  

Katso facebookissa
·Jaa

Tänään aamupäivällä hieman muuta kuin terapiatyötä. Aivonystyröille hommia kun yritämme päästä uuden potilastietojärjestelmän kanssa sinuiksi. Onneksi yksi muistaa yhden jutun ja toinen toisen, yhdessä tämä vielä opitaan! 👍🏻😊 ... Katso lisääKatso vähemmän

3 viikkoa sitten  ·  

Katso facebookissa
·Jaa